Låt oss hjälpa dig

Vi kan hjälpa dig med hela processen kring din trapphusmålning, från början till slut. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Trapphusmålning

En av de många tjänster vi erbjuder är trapphusmålning. Just detta är en av de viktigaste delarna av vår verksamhet. Med vår hjälp kan du få en snygg, hållbar och slitstark färg som gör hela trapphuset till en trevligare plats att vistas i!

img

Lägenhetsmålning

Trapphus är inte det enda som vi kan hjälpa dig med att måla. Detsamma gäller lägenheter. Genom att måla om din lägenhet kan vi ge den ett rejält ansiktslyft och göra den mer trivsam. Som alla känner till är det mycket viktigt att ha ett hem som man trivs i, och det kan vi alltså hjälpa dig att få!

img

Fasadmålning

Vi erbjuder inte enbart invändiga målningar, utan kan dessutom hjälpa dig med utvändiga sådana. Ett exempel på en typ av utvändig målning som du kan vända dig till oss för att få hjälp med är fasadmålning. Vi ger dig en fräsch och modern fasad som gör att man får ett bra första intryck av din fastighet!

img

Golvläggning

Vi är ett företag som kan hjälpa dig med mer än bara målning. Ett exempel på en tjänst vi erbjuder och som inte har med målning att göra är golvläggning. Du som behöver ett nytt golv behöver därför bara kontakta oss så hjälper vi dig med att få det. Vi kan även utföra golvslipningar i de fall då det är möjligt!