Mapell Måleri och Entreprenad AB

Välkommen till Mapell Måleri och Entreprenad AB! Vi är ett företag som du kan vända dig till för flera olika typer av måleriarbeten. Det rör sig inte bara om trapphusmålningar, utan vi finns även här för att hjälpa dig med att måla om din lägenhet, fasaden på din byggnad eller vilken sorts målning det än handlar om. Vi kan också hjälpa dig med andra byggrelaterade tjänster som golvläggning och liknande.

Vi är ett prisvänligt företag

En faktor som får oss på Mapell Måleri och Entreprenad AB att skilja oss från mängden är våra priser. Hos oss kan du få högkvalitativ hjälp till några av branschens bästa priser. Vår affärsmodell går nämligen ut på att både kunna erbjuda bästa möjliga service och bästa möjliga priser på en och samma gång. Det är också något som vi är mycket stolta över att kunna göra.

Vi är baserade i Johanneshov

Vi på Mapell Måleri och Entreprenad AB har vårt kontor på Tylögränd 16, 1102, i Johanneshov, Stockholm. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsregionen. Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du behöver vår hjälp!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify