Detta är MMM Bygg & renovering AB

Vi på MMM Bygg & renovering AB är en målerifirma som är baserad i Stockholmsområdet. Vi erbjuder därför måleritjänster till dig som bor i Stockholm med omnejd. Oavsett vilken typ av målning det är du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer då se till att du får precis den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om det är så att du behöver vår hjälp, vi ser fram emot att få höra från dig!

Vi är ett prisvänligt alternativ

En annan sak som får oss på MMM Bygg & renovering AB att skilja oss från mängden är våra priser. Hos oss kan du nämligen få högkvalitativ hjälp till några av branschens bästa priser. Var affärsmodell går nämligen ut på att både kunna erbjuda bästa möjliga service och bästa möjliga priser på en och samma gång. Detta är också något som vi är mycket stolta över att kunna göra.

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på MMM Bygg & renovering AB är dessutom ett företag som bryr oss om miljön. Det gör vi genom att alltid sträva efter att vara så miljövänliga som möjligt i vår verksamhet.